Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Psychologenpraktijk van Rijt en Kooij

Bereikbaarheid

Divider Image

U kunt ons telefonisch bereiken via 0570 - 629722. Aan ons telefoonnummer is een antwoordapparaat gekoppeld. U krijgt ons dus zelden direct aan de lijn. U kunt uw naam, boodschap en uw telefoonnummer inspreken. Fijn als u even aangeeft op welk moment u het beste bereikbaar bent. U wordt door ons uiterlijk de eerstvolgende werkdag teruggebeld.
Ook per mail zijn wij beschikbaar: contact@vanrijtenkooij.nl.
Ons postadres is Dreef 1 B, 7414 EA Deventer.


Als u al bij één van ons in therapie bent

Dan beschikt u over het directe mailadres van uw psycholoog. U kunt het beste via dat mailadres met uw behandelaar contact zoeken. Als u berichten wilt sturen over persoonlijke zaken, maakt uw psycholoog een beveiligde account voor u aan.

Mocht er sprake zijn van spoed die geen uitstel verdraagt, dan kunt u het beste contact op te nemen met uw huisarts of buiten kantooruren met de huisartsenpost (tel 0570 501777). Via hen kan de crisisdienst van de GGZ ingeschakeld worden.

Aanmelden

U kunt zich hier ‘Aanmelden’ voor therapie.

Waarneming

Wanneer wij vanwege vakantie afwezig zijn, dan zorgen we altijd voor waarneming. Mocht de afwezigheid langerdurend zijn vanwege onvoorziene omstandigheden, dan worden lopende therapieën aan een collega overgedragen. Wanneer zich dat voordoet, informeren wij u daarover uiteraard tijdig en stemmen wij dit met u af.